Tali Jajang Dirancang stainless steel kalayan Panjang Jasa Layanan

Pedaran pondok:

Meshes kabel simpul gaduh kaunggulan anu teu tiasa dibandingkeun tina hal prakték, kaamanan, daya tahan, sipat éstétis sareng umur hirup sapertos anu dipidangkeun ieu di handap


Detil Produk

Tanda Produk

Tahan tahan karat stainless steel rajutan tali bolong

Baja stainless steel dirajut bolong didamel tina stainless steel tarik tinggi 304, 316, 304L, 316L. Sareng dua konstruksi tali utama tali stainless steel nyaéta 7 × 7 sareng 7 × 19, sareng 1 × 7 sareng 1 × 19 ogé disayogikeun. Sudut standar nyaéta 90 °. Bolong moal tiasa nganyenyeri panangan kusabab lemesna anu saé. Sareng éta moal nganyenyeri sato sareng manuk ogé. Janten éta seueur dianggo salaku bolong kebon binatang stainless pikeun mayungan sato, sareng éta tiasa ngajantenkeun nganjang ka sato tanpa bahaya. Di sagigireun éta, éta dianggo salaku bolong aviary stainless steel sareng kandang manuk pikeun ngajantenkeun manuk hirup kalayan raoseun.

 Struktur Tali Bolong Simpul

Rincian Simpul Tali Renda

Kagunaan luhur

Kisaran bolong kabel rajutan kami serbaguna sareng seueur dianggo dina aspék ieu:

Layar gedong. Perlindungan ragrag.
Anggar kaamanan. Helipad
Layar divisi Fasad hejo.
Kuburan kebon binatang. Parkir & garasi fasad.
Kandang sato. Hiasan.
Nyisipkeun panel balustrade. Toko pas, jst.
Jaring aviary.

Kaamanan alus teuing

Kalayan permukaan anu rata, bolong kabel anu dirajut sacara efektif ngahindaran jalma sareng sato anu kagorés. Salaku tambahan, bolong ieu tahan pisan kana pangaruh, nyaéta nyebatkeun, éta tiasa nyayogikeun panyalindungan anu hadé pikeun sato anu dikurung sareng ngaleutikan karusakan gugur.

Daya tahan luhung

Dijieunna tina kualitas luhur stainless steel AISI 304 atanapi AISI 316, kisaran kabel bolong rajutan kami ngagaduhan konstruksi anu teu tiasa dibendung kanggo nyayogikeun réspansi anu hébat sareng ngarobih résistansi. Éta gaduh résistansi maké sareng cimata anu hadé, kapasitas bantalan beban tinggi pikeun nanggung salju anu beurat. Samentawis éta, éta tiasa nahan mamah anu merusak ku rodénsia sareng hama sanés.

Harta estetika

Liang rhombik anu sami ngamungkinkeun pikeun transparansi tinggi tanpa aya blokiran paningali. Penampilan anu elegan sareng struktur awét ngajantenkeun langkung ngaapresiasi ku désainer kebon sareng arsiték sadunya.

Bentang hirup lega

Bolong kabel simpul nyaéta tahan cuaca janten tahan tina kaayaan anu paling beurat sapertos hujan ageung, salju ageung bahkan badai. Éta ogé ngagaduhan résistansi tinggi kana UV, korosi sareng karat anu ngamungkinkeun umur panjang langkung ti 30 taun. Samentawis éta, kisaran kabel bolong rajutan kami bébas tina pangropéa sareng beberesih sareng palapis khusus henteu diperyogikeun.

Di sagigireun éta, bolong kabel rajutan anu disayogikeun ku perusahaan kami ramah lingkungan, henteu gampang kaduruk sareng dianggo deui. Salaku tambahan, struktur anu fleksibel ngamungkinkeun pikeun melengkung sudut bébas sareng ngalipet pikeun transportasi sareng instalasi anu gampang.

Gambar bolong tali rajutan

Baja stainless steel dirajut bolong

Detil

Nami: bolong kabel fléksibel - tipe rajutan.

Pola: intan.

Bahan kabel: stainless steel AISI 304, 304L, 316 atanapi 316L.

Konstruksi kabel: 7 × 7 (1,5 mm, 2 mm atanapi 2,5 mm), 7 × 19 (3 ​​mm, 4 mm)

Diaméter kabel: 1/8 ", 3/32", 5/64 ", 1/16" sareng 3/64 ".

Ukuran bubuka bolong: 1 "× 1", 1-1 / 2 "× 1-1 / 2", 2 "× 2", 3 "× 3" sareng 4 "× 4".

Sudut bolong standar: 90 °.

Ukuran bolong: W: 20 mm dugi 120 mm; H: 20 mm dugi 120 mm.

Spésifikasi

Bolong kabel rajutan - kabel 1/8 "

Kodeu Diaméterna kabel Ukuran liang Putus normal

Struktur tali

KCM-A51 1/8 " 3,2 mm 2 "× 2" 51 mm × 51 mm 1600 lbs  
KCM-A76 1/8 " 3,2 mm 3 "× 3" 76 mm × 76 mm 1600 lbs
KCM-A90 1/8 " 3,2 mm 3,55 "× 3.55" 90 mm × 90 mm 1600 lbs
KCM-A102 1/8 " 3,2 mm 4 "× 4" 102 mm × 102 mm 1600 lbs
KCM-A120 1/8 " 3,2 mm 4,75 "× 4,75" 120 mm × 120 mm 1600 lbs

 

Bolong kabel simpul - 5/64 "kabel

Kodeu

Diaméterna kabel

Ukuran liang

Putus normal

Struktur tali

KCM-C38 5/64 " 2,0 mm 1,5 "× 1,5" 38 mm × 38 mm 676 lbs  
KCM-C51 5/64 " 2,0 mm 2 "× 2" 51 mm × 51 mm 676 lbs
KCM-C60 5/64 " 2,0 mm 3 "× 3" 60 mm × 60 mm 676 lbs
KCM-C76 5/64 " 2,0 mm 3,55 "× 3.55" 76 mm × 76 mm 676 lbs

 

Bolong kabel rajutan - kabel 1/16 "

Kodeu

Diaméterna kabel

Ukuran liang

Putus normal

Struktur tali

KCM-D25 1/16 " 1,6 mm 1 "× 1" 25,4 mm × 25,4 mm 480 lbs  
KCM-D30 1/16 " 1,6 mm 1.2 "× 1.2" 30 mm × 30 mm 480 lbs
KCM-D38 1/16 " 1,6 mm 1,5 "× 1,5" 38 mm × 38 mm 480 lbs
KCM-D51 1/16 " 1,6 mm 2 "× 2" 51 mm × 51 mm 480 lbs
KCM-D60 1/16 " 1,6 mm 3 "× 3" 60 mm × 60 mm 480 lbs

 

Bolong kabel rajutan - kabel 3/64 "

Kodeu

Diaméterna kabel

Ukuran liang

Putus normal

Struktur tali

KCM-E20 3/64 " 1,2 mm 0,8 "× 0,8" 20 mm × 20 mm 270 lbs  
KCM-E25 3/64 " 1,2 mm 1 "× 1" 25,4 mm × 25,4 mm 270 lbs
KCM-E30 3/64 " 1,2 mm 1.2 "× 1.2" 30 mm × 30 mm 270 lbs
KCM-E38 3/64 " 1,2 mm 1,5 "× 1,5" 38 mm × 38 mm 270 lbs

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk