Layar Logam Perforasi pikeun Siling Gedong

Pedaran pondok:

Siling logam perforasi ngagaduhan hiasan anu saé sareng fitur nyerep sora


Detil Produk

Tanda Produk

Layar siling Perforated kalayan Duanana hiasan sareng Fungsi Ventilasi.

Siling logam perforasi ngagaduhan hiasan anu saé sareng fitur nyerep sora. Éta tiasa ngabantosan nyumputkeun sistem panyiram, pamasangan kawat sareng ventilasi, bari ogé mastikeun kasalametan struktur sareng jalan hawa anu saé. Tempo kualitas lampu-ngaku tina siling perforated, éta tiasa nyiptakeun suasana anu pikaresepeun damel sareng lampu.

 Siling Perforated sareng Beureum Bodas.

Siling Perforated kalayan liang Buleud.

Pilihan Bahan

Faktor anu kedah diperhatoskeun: Babandingan kakuatan-dugi-beurat - bahan ringan mastikeun umur langkung lami tina pengencang.

Kinerja nyerep sora anu saé. Seuneu sareng tahan uap. Gampang dibersihkeun sareng dijaga.

Kituna, urang nyarankeun aluminium, stainless steel sareng baja galvanis salaku bahan siling anu cocog.

Siling Arsitektur Perforated

Pilihan Pola

Nalika anjeun milih pola siling, gaya penampilan, pangaruh cahaya, pangaruh nyerep sora sareng kinerja ventilasi kedah diperhatoskeun.

Pola buleud sareng liang pasagi cocog pikeun gaya saderhana.

Panilitian nunjukkeun yén kawasan terbuka anu langkung ageung ti 10% ngagaduhan pangaruh nyerep sora anu saé. Sareng langkung ageung luasna muka, langkung saé pangaruh ventilasi.

Siling Perforated Aluminium

Perawat permukaan

Siling koridor diwangun ku liang buleudan abu anu henteu teratur tina logam perforasi.

Lapisan bubuk mangrupikeun pilihan anu paling umum, anu tiasa ngajantenkeun permukaan anu warni sareng caang. Kami nyayogikeun jasa nyemprot warna RAL khusus.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami