Baju Logam Perforated Ngajaga Gedong tina Bahaya Cuaca

Pedaran pondok:

Béladé fasad logam perforated seueur dianggo dina arsiték. Éta ngagabungkeun panyalindungan privasi sareng sababaraha fungsi sapertos lampu, ventilasi, isolasi, sunscreen.


Detil Produk

Tanda Produk

Layar Logam Perforated pikeun Ngadamel Cladding

Béladé fasad logam perforated seueur dianggo dina arsiték. Éta ngagabungkeun panyalindungan privasi sareng sababaraha fungsi sapertos lampu, ventilasi, isolasi, sunscreen. Anu paling penting, éta ngajagi gedong-gedong ngalawan parobihan cuaca.

Logam berlubang gaduh sipat matérial anu stabil sareng kakuatan pikeun babandingan beurat awak, anu ngajantenkeun gampang ngawangun gedong énggal sareng ngarenovasi gedong lami.

Saatos perlakuan permukaan, tampilan gaya modéren bakal ngajantenkeun wangunan langkung unik sareng ikon.

 Aluminium Perforated Metal Cladding

Anodized Perforated Metal Cladding

Pilihan Bahan

Bahan mangrupikeun hal anu paling penting.

Pelapis logam perforated kedah kakeunaan ker sareng peryogi luas, janten kakuatan bahan sareng tahan korosi penting. Kitu ogé babandingan kakuatan-beurat-beurat nunjukkeun kasusah dina pangwangunan sareng stabilitas struktur pigura.

Aluminium mangrupikeun bahan anu paling seueur dianggo.

Kauntungannana

Résistansi korosi langkung luhur. Beurat beurat. Penampilan anu saé saatos anodizing.

Baja pelapukan ogé seueur dianggo di daérah cuaca anu goréng, kusabab éta ngagaduhan pangaruh anti-pelapukan anu pangsaéna.

Lubang Buleud Perforated Gedong Cladding

Pilihan Desain

Panel logam perforated kalayan bentuk liang segi tilu sareng permukaan pérak.

Jinis liang pelapis ngagambarkeun nilai hiasan tina gedong.

Pikeun gaya singget, pola liang anu disusun sacara teratur, sapertos buleud sareng héksagonal anu populer.

Pikeun dampak visual anu kuat, bentuk sareng ukuran liang anu disayogikeun sayogi.

Daérah kabuka anu leres nyayogikeun ventilasi hawa anu saé. Kaseueuran désainer milih 35% daerah terbuka pikeun nyaimbangkeun faktor di luhur, sapertos penerangan, ventilasi, isolasi, tabir surya sareng perlindungan privasi.

Perawatan permukaan

Perlakuan permukaan kalebet bubuk bubuk sareng anodizing.

Lapisan bubuk nyayogikeun seueur pilihan warna pikeun nutupan permukaan logam aslina, anu tiasa ngabantosan anti karat sareng tahan korosi.

Anodizing tiasa ngajaga hérang logam bari ngawarnaan logam. Biasana dilarapkeun ka panel aluminium, anu tiasa ngajagi panél ngalawan oksidasi sareng korosi.

Lengkungan panel perforated panel cladding

Faktor séjén

Di sagigireun faktor di luhur, désainer ogé bakal ngémutan perenah integral layar perforated. Urang tiasa ngabantosan ngan saukur ngolah panél sapertos ngalipet atanapi ngalipet.

Pelapis fasad logam perforated kami seueur dianggo dina proyék anu sanés, sapertos tempat parkir, stasiun karéta, mal balanja, rumah sakit, gedong apartemen jsb.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami