Warta

  • Naon Jenis Weaves?

    Tenun Plain nyaéta anyaman lawon kawat anu paling sering dianggo sareng paling saderhana. Unggal kawat lungkawing (kawat ngajalankeun-sajajar sareng panjang lawon) ngalirkeun sacara bergantian dina sareng handapeun kabel anu ngalir ngalangkungan lawon (ngeusian atanapi némbak kabel) dina 90 derajat sudut. Éta ngagaduhan seueur applica ...
    Maca deui
  • Kawat bolong cacad?

    1. Tanda Tilepan: Tanda belang dina kawat bolong permukaan anu teu tiasa dihapus. 2. liang rusak: kabel multi-potongan rusak di situs anu sami pikeun ngabentuk liang dina beungeut cai. 3. Titik Berkarat: Berwarna robih ku korosi. Titik warna dina beungeut cai. 4. Kawat rusak: Pegat tina kawat tunggal. 5. Kawat Balik: ...
    Maca deui
  • Kumaha Ngukur Kain Kawat?

    A: Space Cloth ngaidentipikasi luas muka antara kabel paralel. B: Mesh Count diidentifikasi salaku jumlah lawang per inci linier. Cacah bolong tiasa dipidangkeun salaku jumlah lengkep, fraksi, atanapi dua angka kecuali bahanna mangrupikeun lawon khusus anu disebut lawon luar - masing-masing ...
    Maca deui