Metal Coil Drapery pikeun Desain Interior anu Stylish sareng Praktis

Pedaran pondok:

Metal coil drapery ngagaduhan sipat seuneu anu hadé, ventilasi sareng transmisi lampu, anu mangrupikeun pilihan anu idéal pikeun hiasan interior sareng eksterior.


Detil Produk

Tanda Produk

Metal Coil Drapery - salaku Metal Gorden pikeun Interior Interior

Tirai coil logam disebut ogé tiruan coil logam. Sacara umum, éta didamel tina kawat stainless steel, kawat aluminium, kawat tambaga atanapi bahan sanés. Mangrupikeun jenis anyar tirai logam high end sapertos tirai link chain sareng tirai mail chain anu dianggo dina industri konstruksi modéren sareng seueur dianggo salaku tirai di bumi, layar kanggo ruang makan, isolasi dina liang, hiasan siling, hiasan dina paméran pameran dagang sareng panangtayungan panonpoe anu tiasa ditarik deui, sareng sajabana Dibandingkeun sareng tirai tradisional, tiruan coil logam ngagaduhan sipat seuneu anu hadé, ventilasi sareng transmisi cahaya, sahingga ngagaduhan umur jasa anu langkung lami. Kusabab fitur méwah sareng praktis, drapery coil metal parantos dipilih salaku gaya hiasan ayeuna ku langkung seueur desainer.

MCD-01 Tirai Koil Permukaan Emas

MCD-02 Tirai Koil Permukaan Pérak

Spésifikasi

Bahan: stainless steel, beusi, tambaga, alloy aluminium, baja karbon low, jsb.

Warna: pérak, emas, kuningan konéng, hideung, kulawu, gangsa, beureum, warna logam aslina atanapi nyemprotkeun kana warna anu sanés.

Diaméter kawat: 0,5 mm - 2 mm.

Ukuran apertur: 3 mm - 20 mm.

Wilayah kabuka: 40% - 85%.

Kandelna: 5,5 mm - 7,1 mm.

Beurat: 4,2 kg / m2 - 6 kg / m2. (gumantung kana matéri sareng ukuran anu dipilih)

Panjang & Lebar: disesuaikan.

Perlakuan permukaan: asinan, oksidasi anodik, pembakaran varnis atanapi semprot dilapis.

Asinan.

Dibandingkeun sareng metode anu sanés, asinan langkung gampang. Téori acar nyaéta ngaleupaskeun oksida atanapi inklusif dina permukaan. Warna dina asinan tiasa ngajaga waktos lami tanpa karat sareng diudar.

Oksidasi anodik.

Ku pangleyur organik salaku sedeng, oksidasi anodik nganggo debit titik pikeun ngabentuk pilem pelindung dina permukaan produk. Lapisan semacam ieu sami sareng lapisan keramik. Oksidasi anodik tiasa ngalegaan anti korosi sareng daya tahan produk. Ku jalan kitu, éta tiasa nempatkeun warna anu anjeun pikahoyong.

Varnish baking.

Baking varnish mangrupikeun cara ngawarnaan umum, nyaéta semprot lacquer dina permukaan sareng nyampur warna cet teras dicét kana bahan coil coil logam. Saatos nempatkeun warna dina permukaan, permukaan bakal dipanggang dina suhu luhur pikeun kéngingkeun warna anu awét. Kelir ngalangkungan pembakaran varnish bakal cerah sareng éndah.

MCD-03 Metal Coil Drapery kalayan warna sareng ukuran anu béda.

MCD-04 Metal Coil Drapery Samples Katalog Sadia

Fitur

Penampilan anu saé - nyiptakeun épék hiasan sacara visual.

Bukti entéh - ogé cocog pikeun lingkungan asor.

Pangropéa gratis - anggo salembar lawon kanggo diusap.

Bahan ramah lingkungan - 100% didaur ulang.

Tahan karat - henteu diudar sareng awét.

Pamasangan gampang - struktur ringan sareng fleksibel.

Kakuatan luhur - ngagem ketahanan sareng kateguhan anu saé.

Ventilasi sareng transmisi cahaya - jaga hawa seger sareng ningkatkeun cahaya.

Épéktip hemat biaya - kamampuan, tékstur unik sareng katahanan.

Pencegahan seuneu - éta henteu kabeuleum.

Rupa-rupa warna sareng ukuran - tiasa dianggo dina aplikasi anu sanés.

Desain sareng gaya anu unik - nyugemakeun paménta konsumén luhur.

MCD-05 Ukuran Muka Coil Mesh

MCD-06 Coil Mesh Diaméter Kawat

Aplikasi

Numutkeun ka aplikasi anu béda-béda, drapery coil metal tiasa dianggo dina seueur desain arsitektur sareng hiasan gedong. Janten tirai coil logam tiasa dianggo salaku:

Partisi interior. Panto panto. Gerbang kaamanan. Pancuran pancuran.

Bayangan panonpoé. Paranti nyimpen. Hawu hawu. Panel siling privasi.

Tirai bolong hawu. Gorden rohangan interior. Lawon fasad hiasan. Desain luar arsitéktur.

Bahan pelapis témbok luar. Hiasan témbok. Perlindungan runtah ngabeledug. Isolasi sora.

Saringan siang-dinten. Perlindungan ragrag.

Pikeun seueur fungsina, drapery coil logam cocog pikeun:

Aula paméran. Hotél. Aula bisnis.

Puseur olahraga. Tembok. Railings.

Jandela. Mal konsér. Gedong kantor.

Balai jogét. Pusat balanja. Siling.

Tangga. Mandi. Hawu. Balkon.

Aplikasi Pameran Drapery MCD-07 Metal Coil

MCD-08 Metal Coil Drapery Melengkung Aplikasi Lacak

MCD-09 Metal Coil Curtain Hang on the Ceiling.

MCD-10 Metal Coil Mesh dilarapkeun salaku Space Divider.

MCD-11 Metal Coil Mesh dilarapkeun salaku Pembagi Kamar

MCD-12 Aplikasi fléksibel tina Metal Coil Curtain dina Desain Interior.

Aplikasi

Mimiti, tirai koil logam dibungkus dina gulungan nganggo kertas tahan cai atanapi pilem plastik, teras lebetkeun kana karton, kotak kai atanapi palét dina pamundut anjeun.

MCD-13 Metal Coil Bolong Dipak ku Pilem Plastik

MCD-14 Metal Coil Bolong Dipak dina Kasus Kayu.

Pamasangan

Ngeunaan pamasangan drapery coil metal, kami gaduh tilu padika.

Pamasangan lagu U, instalasi lagu H sareng pamasangan rod tirai stainless steel.

H track nyaéta kalenturan tinggi, éta tiasa dibéngkokkeun dina bentuk atanapi sudut naon waé pikeun cocog sareng tata perenah sareng bentuk lengkungan, boh pikeun témbok dipasang atanapi langit-langit dipasang.

Pikeun lagu U, desain struktural anu luar biasa sareng kontrol kualitas mastikeun struktur padetna sareng nyiptakeun pandangan anu hadé tina gantung pikeun ngagantung.

Sareng rod tirai stainless steel gampang dipasang pikeun tirai coil logam.

Lagu U sareng lagu H didamel tina bahan aluminium anodized. Duanana tahan hampang sareng tahan karat. Katiluna jalur langsir ieu sadayana ngagaduhan pangrojong waja anu kuat, glider bébas ngalir anu tiasa nahan sadaya beurat tirai.

metal-coil-curtain-rod-install.jpg
Alt: Bolong coil logam dipasang dina batang.

Bolong coil logam dipasang dina jalur U.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami