Logam Dilegaan Dilarapkeun kana Gedong Ngabantosan Ngirangan Girang.

Pedaran pondok:

Layar bolong anu dilegakeun gaduh penampilan anu saé kalayan pola anu inovatif sareng hiasan.


Detil Produk

Tanda Produk

Logam Dilegakeun pikeun Wangunan Facade - Ventilasi Anu Saé.

Fasad logam anu diperluas ogé tiasa didamel tina waja karbon, stainless steel, aluminium, tambaga, kuningan, sareng sajabina. Dina kahirupan modéren urang, aya seueur jalma mutuskeun pikeun ngagunakeun logam anu diperluas salaku fasad kusabab penampilanana anu saé. Iwal ti éta, kalayan fitur ventilasi anu saé, meungpeuk bagéan matahari, ngirangan noise sareng nyaring cairanana, éta ogé tiasa dianggo di stadion, mall, sakola, perpustakaan, rumah sakit, gedong kantor, pabrik ageung sareng sajabina.

 Aluminium dilegakeun bolong

Stainless steel dilegakeun bolong

Spésifikasi fasad logam dimekarkeun

Bahanna: baja karbon low, stainless steel, alloy magnésium aluminium, aluminium, tambaga, kuningan, titanium, nikel.

Perlakuan permukaan: palastik PVC dilapis, panas galvanis, listrik galvanis.

Kandelna: 0,4 mm dugi ka 0,8 mm.

Ukuran bolong: 8 × 16 mm, 10 × 20 mm, 2 × 25 mm, spésifikasi khusus tiasa disaluyukeun.

Layar Beureum dilapis PVC Beureum

Bubuk Bodas Dilapis Layar Diperluas

Fitur tina fasad logam dimekarkeun

Penampilan anu saé kalayan pola anu inovatif sareng hiasan.

Kakuatan anu saé pikeun babandingan beurat. Cegah panonpoé tina cahaya panon manusa.

Ventilasi saé, anti korosi. Ngurangan noise sareng tapiskeun cairanana.

Beurat enteng, gampang dipasang.

Aplikasi tina fasad logam dimekarkeun

Fasad logam anu diperluas seueur dianggo salaku pelapis fasad di gedong komérsial sareng sipil sapertos stadion, mall, gedong kantor, pabrik ageung sareng sajabina.

Mesh logam diperpanjang pikeun gedong kantor

Bolong logam anu diperpanjang pikeun ngawangun pepelakan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami