Conveyor Beubeur bolong Cocog pikeun Wangunan Facade sareng Cladding.

Pedaran pondok:

Sabuk conveyor arsitéktur kami kalebet sabuk konveyor kawat datar, sabuk anyaman dobel saimbang, sabuk anyaman anyaman saimbang sareng sabuk conveyor tangga.


Detil Produk

Tanda Produk

Sabuk Kawat Mesh Dipaké pikeun Ngajaga Privasi sareng Ventilasi pikeun Wangunan.

Sabuk conveyor arsitéktur, disebut ogé sabuk conveyor logam atanapi sabuk conveyor kawat bolong. Sabuk conveyor arsitéktur diwangun ku rod horisontal sareng kawat spiral nangtung. Batangna ibarat kerangka anu bakal ngajantenkeun kawat spiral stabil sareng moal bélok ka dua sisi. Sareng jumlah rod atanapi kawat spiral tiasa janten hiji atanapi sababaraha. Di sagigireun éta, batangna tiasa lempeng atanapi melengkung sareng kawat spiral tiasa rata atanapi buleud. Sabuk conveyor arsitéktur kami kalebet sabuk konveyor kawat datar, sabuk anyaman dobel saimbang, sabuk anyaman anyaman saimbang sareng sabuk conveyor tangga. Sareng sabuk konveyor kawat datar seueur dianggo dina hiasan arsitéktur. Kalayan struktur anu mantep sareng stabil, sabuk conveyor arsitéktur tiasa dianggo dina kaayaan anu sesah pikeun lami. Maka éta seueur dianggo dina hiasan luar sareng panangtayungan sami sareng bolong kabel arsitéktur.

Sabuk conveyor kuningan

Sabuk conveyor tangga kuningan

Spésifikasi

Bahan: stainless steel 304, 316, 304L, 316L, 304H, 316H, jsb.

Perawatan permukaan: galvanis, oksidasi atanapi semprot-cet.

Kelir: warna logam aslina, pérak, hideung, konéng, tambaga atanapi nyemprotkeun kana warna anu sanés.

Jinis kawat spiral: buleud atanapi datar.

Diaméter kawat spiral: 1,2 mm - 10 mm.

Jarak kawat spiral: 3 mm - 38 mm.

Jenis rod: lempeng atanapi ngagulung.

Diaméterna rod: 1,3 mm - 5 mm.

Rod pitch: 13 mm - 64.5 mm.

Catetan: Panjang, warna, bentuk sareng ukuran tiasa disaluyukeun.

Opat jinis sabuk conveyor kawat bolong

Fitur

Struktur teguh sareng stabil.

Tahan karat sareng tahan korosi.

Résistansi suhu luhur sareng résistansi abrasi.

Difusi cahaya sareng ventilasi anu saé.

Penampilan pikaresepeun anu pikaresepeun sareng fungsina.

Versatility sareng ketahanan.

Ukuran ngarobih ku sarat anjeun.

Gampang dipasang sareng dipiara.

Aplikasi

Salaku bahan hiasan anyar, sabuk kawat bolong seueur dianggo dina hiasan arsitéktur, sapertos pembagi kamar, pagar tembok, hiasan langit-langit, hiasan témbok, tirai panto, balustrade, toko paméran toko, fasad wangunan, pelapis kolom, proyék karajinan sareng seueur deui. Éta tiasa diterapkeun dina sababaraha tempat sapertos daptar ieu.

Loteng Ruang tengah
Koridor Lift
Hotél Réstoran
Wangunan kantor Museum
Aula konsér Aula paméran
Balanja Aksés bandara

Conveyor sabuk bolong ngahias koridor.

Conveyor sabuk bolong salaku témbok ngawangun.

Kawat bolong sabuk masang rinci.

Sabuk kawat bolong dipasang dina stasiun karéta

Bungkusan

Sabuk kawat bolong dikemas ku busa plastik, kertas buktina cai atanapi pilem plastik di jero, teras dibungkus ku kotak kai atanapi palet sakumaha pamundut anjeun.

Sabuk kawat bolong dibungkus ku pilem plastik.

Sabuk kawat bolong dina kotak kai


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami