Taros Kami

BOEDON INDUSTECH TERBATAS

Alamat

Zona industri wétan, Anping, Hebei, Cina

Telepon

Penjualan: 0086-18632805239

Sokongan: 0086- (0) 318-5111380

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami