Sarung tangan Chainmail Jaga Tangan Anjeun Aman

Pedaran pondok:

Sarung tangan bolong stainless steel kalayan sipat anti motong sareng anti tusukan tinggi ngagaduhan tali pigeulang anu fleksibel sareng desain snap-fastener logam anu pas pikeun pas sareng pigeulang anu paling konsumén sareng ngantepkeun aranjeunna langkung raoseun.


Detil Produk

Tanda Produk

Kalung Sarung Steel stainless kalayan High Anti-motong sareng Pasipatan anti-tusukan

Sarung tangan Chainmail, disebat ogé sarung tangan mail, sarung jagal atanapi sarung tiram, seueur dianggo pikeun mayungan palem pangguna tina barang anu seukeut. Sacara tradisional, sarung tangan chainmail didamel tina logam anu henteu nganggo lawon. Sedengkeun ayeuna, pikeun nyumponan pasaratan pelanggan, urang ogé tiasa ngahasilkeun sarung tangan sareng tali kulit anu raoseun. Naon deui, sarung tangan desain énggal kalayan tali pigeulang anu fleksibel sareng desain snap-fastener logam anu tiasa disetél ogé tiasa cocog pikeun pigeulang palanggan sareng ngantepkeun palanggan langkung raoseun. Sarung tangan Chainmail sering didamel tina cingir logam kualitas luhur anu ngagaduhan résistansi cut sareng tahan tusukan. Janten, sarung tangan chainmail seueur dianggo salaku sarung jagal sareng sarung tiram.

 Kaos Chainmail tanpa leungeun baju

Rantai Chainmail mayungan sakujur awak

Spésifikasi

Bahan  waja karbon, stainless steel, aluminium caang, aluminium anodized, titanium, kuningan, tambaga, gangsa, jst.
Métode ngaitkeun  riveting, butting na las.
Pola link ranté  Éropa 4 dina 1 silih sambung.
Perlakuan permukaan  palapis seng, palapis hideung, plating tambaga.
Ukuran sarung tangan Chainmail  XXS, XS, S, M, L, XL, ogé tiasa disaluyukeun.
Jenis sarung tangan Chainmail Balik deui.
Tilu ramo nganggo tali korma.
Ramo fiver, panjang pigeulang.
Lima ramo nganggo cuff kaamanan sareng panjang cuff tiasa disaluyukeun.
Ngarobih pembeli.
Nyepetkeun bahan tali  polipropilén, nilon, stainless steel atanapi tiasa disaluyukeun.
Nyepetkeun warna tali  bodas, beureum, héjo, biru, coklat, oranyeu, jsb.
Gancangkeun tali / gaya cuff  diganti.
Inpormasi Tambahan  Diaméter kawat sareng diameter cincin tiasa disaluyukeun.

SS Chainmail sarung ngalawan sabeulah

SS Chainmail sarung ngalawan péso

Tes sarung tangan ranté tilu ramo

SS chainmail sarung uji anti tusukan

Fitur sarung bolong stainless steel

Pasipatan anti korosi sareng tahan karat. Kakuatan luhur sareng struktur anu kokoh.

Sipat fléksibel sareng enteng. Desain ngagem nyaman.

Pangropéa rendah .. Maké malik.

Pilihan langkung seueur pilihan.

Sarung tangan SS chainmail cocog pikeun réstoran

Sarung tangan SS chainmail cocog pikeun tempat pangperangan

Aplikasi sarung bolong stainless steel

Dapur kulawarga. Dapur réstoran.

Pasar swalayan. Peuncit.

Ngolah produk industri. Tés laboratorium.

Kaamanan umum.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk