Bolong anyaman Arsitéktur Dipaké pikeun Ngadamel Facade Cladding

Pedaran pondok:

Bolong logam hiasan dianyam kana sababaraha pola unik, sareng ngagaduhan manpaat tina serbaguna, konstruksi pangropéa anu handap, éfisiénsi énergi sareng kelestarian bahan.


Detil Produk

Tanda Produk

Bolong anyaman Arsitéktur kalayan Ragam Anyaman sareng Wangun Visual

Bolong anyaman arsitéktur ogé disebut hiasan anyaman kawat bolong atanapi anyaman kawat bolong. Sacara umum, éta tiasa ditenun kana sababaraha pola unik. Sareng sababaraha jinis anyaman ngadamel anyaman kawat anyaman sapertos bolong kabel arsitéktur atanapi sabuk conveyor arsitéktur. Kalayan kelir éndah, pola modis, gaya ringkes, fungsi anu saé, bolong anyaman arsitéktur kami parantos diadopsi ku seueur desainer sareng arsiték anu dianggo salaku hiasan interior sareng eksterior. Kayaning divider space, stair balustrades, cladding témbok di gedong kantor, balanja atanapi arsitéktur khusus sanés.

Kawat + rod bolong hiasan.

Kawat anyaman logam salaku pembagi ruang.

Spésifikasi

Bahan: stainless steel, baja galvanis, tambaga, gangsa, kuningan, aluminium, alloy aluminium, jsb.

Jenis anyaman: anyaman polos, anyaman twill, anyaman walanda, anyaman walanda polos, anyaman belanda belanda, cara anyaman unik, jst.

Perawatan permukaan: galvanis, anodisasi, séng dilapis, jsb.

Warna: warna logam aslina atanapi nyemprotkeun kana warna anu sanés.

Bolong kawat ieu tiasa dianggo pikeun seueur aplikasi sapertos kieu Fitur:

Daya tarik estetika;

Serbaguna;

Diideuan arsitéktur;

Rupa-rupa bukaan sareng ukuran;

Desain unik sareng penampilan;

Gaya sareng fungsina.

Aplikasi

Kalayan sababaraha fungsi sareng daya tarik éstétika, bolong kawat anyaman cocog pikeun sababaraha aplikasi.

Fungsi: kamar ngabagi, hiasan siling, hiasan témbok, tirai panto, layar jandéla, ngagulung jandéla, pancuran pancuran, layar hawu, partisi lampu, balustrades, staircases layar isolasi, Lift kabin layar, toko paméran nangtung, panels arsitéktur, panels akustik, kabinet panel, fasad wangunan, cladding kolom, proyek karajinan, jst.

Tempat aplikasi: balkon, koridor, overpass, lift, hotel, réstoran, kantor, gedong, grand ballroom, museum, aula konsér, aula makan, ruang paméran, mall balanja, aksés bandara, téater, jsb.

Kawat anyaman logam salaku pembagi kamar.

Kawat anyaman logam salaku témbok gedong.

Ceuli kawat hiasan bolong.

Bolong heuras sakumaha ngawangun fasad.

Logam bélét gedong béladén cladding.

Fasad gedong bolong bunder.

Arsitéktur anyaman sampel bolong.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami