Tentang Kami

BOEDON INDUSTECH TERBATAS

Tentang Kami

Boegger fokus kana anyaman kawat 15taun langkung di Cina, sadaya meshes dihasilkeun numutkeun standar ASTM sareng ISO, naha kabutuhan anjeun peryogi lambaran atanapi gulungan, Boegger tiasa nyayogikeun kawat bolong kualitas luhur pikeun nasabah sareng proyek, ngabagéakeun sarat khusus anjeun, anjeun kabutuhan alloy khusus, sareng Boegger salawasna tiasa ngahasilkeun prototipe anjeun atanapi produksi tiasa dianggo dina waktosna kusabab jadwal pembuatan anu fleksibel.

Boegger utamina ngahasilkeun: facade héjo stainless steel, cladding fasad logam perforated, siling logam perforated, lambaran logam dimekarkeun, bolong hiasan pikeun cladding témbok luar, kaca kabel, tirai chainmail, tirai bolong skala, langsir coil logam, témbok langsir bolong, bolong kawat sabuk, tirai tautan ranté, tirai manik logam, sareng sajabana, ngabagéakeun palanggan anyar sareng lami pikeun naroskeun perkawis harga

Boegger taat kana "nyiptakeun nilai pikeun mitra," inti tina nilai kajujuran, kasabaran, inovasi, jasa "salaku sumanget perusahaan, pikeun nyiptakeun nilai pikeun mitra ngaliwatan inovasi mandiri sareng kerjasama tulus.

Dina nyiptakeun nilai pikeun mitra. "

Boegger industri terbatas, yén palanggan, pemasok, shareholder, karyawan, sareng hubungan koperasi masing-masing antara unit sareng individu anu janten pasanganana, sareng ngan ukur ku usaha nyiptakeun nilai pikeun mitra, pikeun ngawujudkeun nilai nyalira sareng aksés kana pangwangunan sareng kasuksésan.

"Kajujuran, kasabaran, inovasi, palayanan"

Boegger industri diwatesan. yén kajujuran mangrupikeun dasar sadaya kerjasama, toléransi mangrupikeun dasar tina ngungkulan masalah, inovasi mangrupikeun alat pikeun ngembangkeun karir sareng jasa penting pikeun nyiptakeun nilai.

Kapasitas

+
Langkung ti 40 alat
+
Langkung ti 30 Padamel
+
Langkung ti 20 Profesional
Kaluaran unggal dinten

Saatos dijual

(1) Laut, darat, udara, sareng sistem transportasi karéta anu kumplit ngajawab masalah transportasi pelanggan.
(2) Nyayogikeun pitunjuk instalasi sareng paréntah pangropéa (téks sareng pidéo)
(3) Ngabantosan dina méréskeun masalah bungkusan sareng karusakan produk salami transportasi.
(4) Ngalereskeun leres keluhan.
(5) Wajar ngajawab masalah wangsalna sareng ngabalikeun duit.
(6) Ngabantosan pikeun mastikeun kabijakan tarif produk lokal.

Sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun ngadamel halaman wéb anu saé