Produk unggulan

Kadatangan Anyar

Proyék Pangénggalna Kami

Saha Kami

Boegger fokus kana anyaman kawat 15taun langkung di Cina, sadaya meshes dihasilkeun numutkeun standar ASTM sareng ISO, naha kabutuhan anjeun peryogi lambaran atanapi gulungan, Boegger tiasa nyayogikeun kawat bolong kualitas luhur pikeun nasabah sareng proyek, ngabagéakeun sarat khusus anjeun, anjeun kabutuhan alloy khusus, sareng Boegger salawasna tiasa ngahasilkeun prototipe anjeun atanapi produksi tiasa dianggo dina waktosna kusabab jadwal pembuatan anu fleksibel.

Boegger utamina ngahasilkeun: facade héjo stainless steel, cladding fasad logam perforated, siling logam perforated, lambaran logam dimekarkeun, bolong hiasan pikeun cladding témbok luar, kaca kabel, tirai chainmail, tirai bolong skala, langsir coil logam, témbok langsir bolong, bolong kawat sabuk, tirai tautan ranté, tirai manik logam, sareng sajabana, ngabagéakeun palanggan anyar sareng lami pikeun naroskeun perkawis harga

Boegger taat kana "nyiptakeun nilai pikeun mitra," nilai inti tina kajujuran, kasabaran, inovasi, jasa "salaku sumanget perusahaan, pikeun nyiptakeun nilai pikeun mitra ngaliwatan inovasi mandiri sareng kerjasama tulus.

  • about-us
  • about-us